Informaţii generale

Răspunsuri la întrebări frecvente despre Farmasi România – FAQ. Afacerea Farmasi explicată pas cu pas: răspunsuri la întrebări despre Farmasi. Un articol cu păreri despre Farmasi, cu informaţii complete despre această afacere. O pagină dedicată rpspunsurilor la întrebări frecvente despre Farmasi. Dacă aveţi alte întrebări: folosiţi secţiunea de comentarii şi veţi primi răspunsuri calificate.

Acest articol este dedicat şi cuprinde informaţii complete, răspunsuri la întrebări frecvente despre Farmasi România (F.A.Q).

Am integrat în acest articol informaţii despre înscriere, comandă, beneficii, modalitatea de a face bani cu această firmă.

Afacerea Farmasi: explicaţii pas cu pas cu răspunsuri la întrebări frecvente despre tot ce presupune acest business.

Informaţii despre Farmasi complete cu cele mai multe dintre întrebările la care aşteptaţi răspunsuri.

Înscriere Farmasi

Totul despre afacerea Farmasi

Informaţii despre afacere. Un articol ce îşi propune să includă atât păreri Farmasi cât şi răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care la puteţi avea despre firmă.

Oferta de Cosmetice Farmasi este unică pe piaţa din România. Atât din punctul de vedere al produselor cosmetice cât şi al ofertelor veţi avea de câştigat cu această firmă. Sunt produse de calitate bazate pe ingrediente naturale. Această firmă multinaţională s-a impus deja în mai multe ţări în primul rând prin calitatea produselor.

Peste 3000 de produse cosmetice unice vândute în 120 de ţări inclusiv România. Aici aveţi artocolul cu FAQ Farmasi – răspunsuri la întrebărifrecvente Farmasi.

Înscriere Farmasi România

Primul pas este reprezentat de “înscriere Farmasi”. Este extrem de important cum şi unde vă înscrieţi. Dacă vă înscrieţi direct în magazinul online nu veţi beneficia de sprijinul unui sponsor. Înscrierea directă nu vă duce în structura unui sponsor acreditat pentru România. Înscrierea directă vă asigură doar un cont de client/viitor consultant fără a beneficia de un mentor/sponsor, mentorat direct sau catalog gratuit.

Înscriere Farmasi

Pentru a primi un catalog gratuit dar şi pentru a avea un sponsor care să se ocupe de dv. efectuați înscrierea de pe acest website.

Ce beneficii am după înscriere?

  • Reducere 23-30% faţă de preţul de catalog Farmasi. Acces la produse de calitatea. În prima comandă aveţi opţiunea de a comanda kitul de bun venit cu 15 produse la un preţ special.
  • Transport gratuit pentru comenzile de minim 190 lei (pe teritoriul României).
  • Nu există comandă minimă.
  • Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Sensational pentru EA (un excelent parfum de damă). Important de reţinut: cele trei persoane recrutate trebuie să facă la rândul lor, fiecare, o comandă de 150 lei (în plată, după reducere, nu preţ de catalog).
  • Pentru 10 consultanţi activi recrutaţi de un consultant acesta va primi două ape de parfum + un bonus de 150 lei. O bonificaţie în produse şi bani pe care o primeşte orice consultant care se străduieşte să înscrie şi să activeze la rândul său alţi consultanţi.

Cum fac comanda Farmasi?

Comanda Farmasi se realizează doar din contul personal după înscriere. Vă înscrieți şi apoi utilizaţi catalogul online Farmasi sau broşura tipărită. Dacă aveţi deja cont totul este simplu. Vă logaţi în cont pentru a face comanda Farmasi.

1. Pe o foaie de hârtie copiaţi codurile produselor din catalog.
2. Vă logaţi în contul personal.
3. Daţi click (stânga sus) pe “Comandă Rapidă”.
4. Adăugaţi pe rând codul produsului dorit (fiecare produs are un cod pe care îl găsiţi în catalog).

AICI AVEŢI UN ARTICOL DEDICAT ŞI COMPLET CU INFORMAŢII DESPRE CUM SE FACE COMANDA FARMASI.

Ce este cadoul de bun venit?

Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 49,99 lei. Sunt 15 produse în total pe care le primiţi în acest set.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doarsetul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 62,99 lei (setul + transportul prin curier rapid). Cu alte cuvinte dacă folosiţi codul de produs PK00002 în comanda rapidă şi finalizaţi cimanda veţi achita în total 62,99 lei pentru kitul promoţional Farmasi la care se adaugă şi taxa de transport prin curier rapid de 12,90 lei.

Ce taxă de livrare se percepe?

Transportul coletelor se face doar prin curier rapid. Comanda Farmasi nu se livrează prin Poşta Română. Comanda o veţi primi “la uşă” sau la poartă prin firma de curierat GLS România.

Costul pentru transportul comenzii este unul fix. Nu există comandă minimă. Dar costul de transport este unul fix: 12,90 lei.

Orice comandă Farmasi de minim 190 lei (preţ plată pentru comandă după discount, preţ final) beneficiază de livrare gratuită. Mai clar: toate comenzile de peste 190 lei nu mai plătesc taxa de livrare Farmasi.

Există taxă de ambalare?

Nu, nu există costuri de ambalare. Spre deosebire de alte firme MLM Cosmetice, Farmasi nu percepe taxă de coletare sau de ambalare.

La preţul final al comenzii, după discount, se aplică separat doar taxa de livrare Farmasi de 12,90 lei. Iar pentru comenzile de valoare de peste 190 lei nu se mai percepe nici taxa de livrare. Mai clar: Toate comenzile cu valoare (de plată) de minim 190 lei beneficiază de transport gratuit prin GLS România.

Cum se plăteşte comanda Farmasi?

Comanda Farmasi se plăteşte la primire. Când veţi primi coletul veţi achita cu bani cash preţul pentru comandă. Este sistemul cunoscut sub denumirea de “plată ramburs”.

Primiţi comanda şi o plătiţi la curier. Comanda Farmasi se plăteşte curierului atunci când o primiţi.

 

reducere Farmasi

Discount Farmasi

Care este reducerea Farmasi?

Discountul Farmasi general este de 30% faţă de preţurile afişate în catalog. Pentru produse speciale (non-cosmetice) discountul este de 22%. Dar 90% dintre produse beneficiază de o reducere de 30% faţă de preţurile afişate în catalog.

O metodă simplă de calcul: dacă în catalog produsele pe care le comandaţi costă 100 lei veţi avea de plătit pentru ele doar 70 lei.

IMPORTANT: discountul pentru reprezentanti este 23% pentru parfumuri , produse de make up si 30% pentru detergenti produe terapeutice din gama DR. Tuna.

Volum de grup Farmasi

Cât şi cum se câştigă din afacere?

Bonusul personal Farmasi se fundamentează pe volumul de grup. Este important să consultaţi tabelul de mai sus pentru a înţelege nivelurile de câştiguri. Valoarea în procente reprezintă câştigurile pe care le obţineţi din volumul de grup.

Procentele sunt stabilite funcţie de nivelul de vânzări atins. Un nou nivel impune un minim de vânzări şi un maxim. Aceste doua sume de vânzări (minim şi maxim) impun valoarea câştigurilor în procente.

Veţi constata că sunt 8 niveluri diferite. Maximul de volum de grup este de 30.000 de puncte valorice (PV). Pentru atingerea acestui nivel dar şi pentru tot ce este mai sus se primeşte o valoare de bonus personal de 22%.

Ce este biroul virtual?

După ce vă activaţi contul personal veţi avea la dispoziţi un birou virtual de recrutare Farmasi. Veţi avea date complete despre persoanele care s-au înscris în reţeaua dumneavoastră. Veţi avea în acest birou virtual date complete despre comenzile făcute de fiecare persoană din structura dumneavoastră. Aveţi de asemenea informaţii complete despre fiecare client şi consultant înscris.

Cum se plăteşte bonusul Farmasi?

Aţi atins nivelul de consultant şi aveţi deja o reţea MLM cosmetice dezvoltată. Vă gândiţi cum veţi primi bonusul de consultant, lider sau director.

Există două opţiuni pentru a vă primi, pentru a încasa bonusul câştigat.

În primul rând există posibilitatea de a vă primii banii prin convenţie civilă încheiată cu Farmasi. Această modalitate se bazează pe metoda legală a plăţii serviciilor prin convenţie civilă, respectiv reţinerea la sursă a impozitului din câştig (10%).

A doua opţiune se adresează firmelor şi PFA-urilor. Pentru PFA se acceptă şi codul CAEN de bază 6202. Pentru firme şi microîntreprinderi este mai uşor. În această a doua formulă de încasare a bonusului va fi necesar după încheierea contractului să eliberaţi factură pentru a vă primi banii.

Liderii Farmasi au obligaţii de recrutare?

Da, liderii au condiţii de recrutare şi de comandă pentru cataloage.

În primul rând, pentru a beneficia de bonus trebuie să faceţi o comandă de 150 puncte (150 lei) per campania de 30 de zile. Cu 150 puncte pentru campanie vă calificaţi la nivelul de consultant. Fără nivel de consultant atinsnu vă puteţi dezvolta ntr-o campanie.

În plus, după nivelul de 12% sunt şi alte condiţii pentru a vă primi bonsul financiar (per campanie 30 zile).

  • La nivel 12% – obligatoriu liderul să comande 10 cataloage.
  • La 15% – 25 cataloage.
  • 18% – o inscriere si 50 cataloage.
  • 22% – 2 inscrieri si 100cataloage.
  • GOLD DIRECTOR- 2 inscrieri si 125 cataloage.

Lideri Farmasi castiguri obligatii

Produsele Cosmetice Farmasi pot fi returnate?

În orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila FARMASI – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu Farmasi).

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Consultantului, in ambalajul original, cu etichetele intacte. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Farmasi). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Restituirea prețului se va face în proporție de 100% din prețul de cumpărare sau din creditul acordat pentru produsul respectiv sau în echivalent și nu va include taxele de livrare și manipulare pe care le-ați plătit. În cazul produselor defecte sau deteriorate, Societatea va acoperi toate taxele de livrare.

Farmasi are Call Center?

Da, Farmasi îşi propune să deschidă un call center unde să puteţi suna pentru a primi informaţii.

Până în luna iunie 2019 va exista un call center Farmasi unde veţi primi suport la telefon. Altfel spus orice problemă legată de comenzile făcute va primi rezolvare prin acest serviciu.

Telefon CALL CENTER FARMASI: 07

Alte întrebări Farmasi?

Dacă aveţi alte întrebări despre Farmasi vă rugăm să folosiţi secţiunea de comentarii. Aşteptăm întrebările pentru a vă oferi răspunsuri calificate. Dacă aveţi nelămuriri vom veni cu informaţii ca răspunsuri la întrebările puse în zona de comentarii.

error: Content is protected !!