Catalog online

Catalog Farmasi online în vigoare. Broşura Farmasi în curs este prezentată pe această pagină. Un catalog Farmasi în versiune online identic ca format cu broşura tipărită.

Puteţi consulta cu uşurinţă broşura în vigoare în ecranul de mai jos. Este un catalog Cosmetice Farmasi care poate fi mărit pe tot ecranul. Aveţi la dispoziţie un pătrat pe care deacă veţi da click veţi mări pe tot ecranul.

ÎNREGISTRARE AICI

Oferta unui catalog este valabilă pentru o campanie. Iar o campanie durează o lună. Altel spus într-un an calendaristic sunt 12 cataloage.

Produsele pot fi cumpărate cu reducere după ce vă activaţi contul în magazinul online Farmasi. După înregistrare Farmasi veşi beneficia de toate avantajele.

Catalog gratuit Farmasi

Pentru a primi un catalog Farmasi este necesar că completaţi formularul de înscriere AICI.

Veţi primi la înscriere un catalog gratuit pentru a cunoaşte oferta de produse. Sau, în formularul de înregistrare puteţi alege pachetul de bun venit, kitul de start la doar 63 lei (15 produse, cu transport inclus).

Catalog Farmasi în curs

Un catalog Farmasi identic cu cel tipărit. O broşură pe care o puteţi consulta cu uşurinţă. Toate informaţiile din broşura online sunt identice cu cele cuprinse în catalogul tipărit.

Catalog Farmasi video

Cosmetice Farmasi catalogul în format video. Aveţi astfel posibilitatea de a urmări broşura uşor, ca pe un clip video. Consultaţi toată oferta dintr-o campanie într-un mod inovativ. Este o reprezentaare completă şi actualizată în format video.

Pentru a vizualiza mai bine oferta daţi click pentru mărirea formatului pe tot ecranul. Puteţi pune pauză sau derula înainte sau înapoi.

O singură broşură online pe care o vizuaiztaţi direct aici. O broşură a firmei include absolut toate produsele aflate la vânzare. Este important de ştiut că nu vă puteţi bucura de reducerile firmei decât după ce vă activaţi un cont în urma înregistrării şi activării unui cont personal.

Oferta prezentată atât în broşura tipărită cât şi în cea online sau video este identică. Oricare dintre aceste cataloage o să vă ofere informaţii complete despre oferta Farmasi.

Catalog gratuit Farmasi

Primiţi de la noi o broşură gratuită doar dacă vă înregistraţi de pe acest website. Un catalog gratuit Farmasi prin poştă. Important de reţinut: catalogul gratuit nu este oferit de firmă. Broşura gratuită este cumpărată şi expediată de echipa noastră.

Broşura tipărită este oferită gratis de consultantul la care vă înscrieţi. Dacă vă înscrieţi de pe acest website şi nu primiţi în 2 ăptămâni un catalog gratuit daţi un telefon. Sunaţi la consultantul la care v-aţi înscris şi solicitaţi catalogul. Va fi nevoie să ăi puneţi la dispoziţie datele pentru expedierea poştală.

error: Content is protected !!