Întocmire comandă

Explicaţii pentru comanda Farmasi: cum se depune si cum se finalizează. Explicaţii pas cu pas pentru cum sa faceţi comanda Farmasi după înregistrare. Datele din acest articol sunt îdedicate întocmirii comenzii de pe calculator, laptop sau desktop.

Pentru telefonul mobil urmaţi paşii dar fotografiile de mai jos nu sunt relevante.

De pe telefon sau tabletă urmaţi exact paşii recomandaţi dar vor fi probabil ceva diferenţe în privinţa afişării pentru comenzi.

Comanda o puteţi face imediat după înscriere. Adică veţi completa formularul de înregistrare şi veţi fi logat(ă) direct în site.

Dacă o să vă înregistraţi pe o pagina de consultant îi puteţi solicita ajutorul pentru a face comandă.

Login Farmasi

Important: pornim cu aceste sfaturi de la ideea că sunteţi logat(ă) în contul personal din magazinul online Farmasi.
Acest tutorial (aceste explicaţii) sunt pentru efectuarea primei comenzi.

După ce veţi efectua şi finaliza prima comandă următoarele vor fi mai uşor de realizat.

Înscriere Farmasi

Logare Farmasi

Pentru LOGIN FARMASI consultanţi vă recomandăm să utilizaţi ca browser Chrome. De pe Firefox Mozilla am întâmpinat probleme cu vizualizarea datelor pentru propria structură de consultanţi sau pentru afişarea unor pagini. De pe Chrome nu am avut probleme. Pe pe Internet Explorer sau Opera nu am încercat.

Şi de pe telefonul mobil vă recomandăm ca browser de încredere Chrome.

Efectuare comandă Farmasi

Întocmire comandă Farmasi

Înainte de a face comanda vă recomandăm să vă decideţi asupra produselor pe care le doriţi. Toate produsele au în catalog (şi în broşura tipărită şi în catalogul Farmasi online) un cod format din cifre. Copiaţi exact codurile produselor dorite pe o hârtie. Apoi veţi folosi codurile pentru a întocmi comanda.

1. În colţul din stânga sus daţi click pe “Comandă Rapida”.

Adăugare Cosmetice Farmasi

2. Ajungeţi pe pagina de adăugare a codurilor de produse. În imaginea de mai sus aveţi o săgeată spre chenarul unde să introduceţi codul de produs.

Comandă Farmasi coş cumpărături

3. Adăugaţi codul de produs. În acest caz am pus codul 7000625 După ce adăugaţi codul de produs daţi clic oriunde în pagină. Veţi vedea că se afişează şi denumirea produsului (în acest caz MR WIPES PAHAR DOZATOR DİN PLASTİC).

În mod similar adăugaţi şi alte produse folosind codul pentru fiecare produs.

Cosmetice Farmasi coşul de cumpărături

4. După ce aţi adăugat toate produsele dorite mergeţi la coşul de cumpărături. Pentru asta daţi click în dreapta jos pe “Adăugaţi produsele în coş”.

5. Daţi click pe “Mergeţi la coş”. Astfel veţi ajunge la coşul de cumpărături.

6. După ce aţi ajuns la coşul de cumpărături veţi vedea produsele adăugate în coş. Dacă faceţi prima comandă după înscriere vă apare automat şi pachetul de bun venit de 49,99 lei (15 produse la preţ special). Kitul de start îl puteţi comanda o singură dată şi doar în prima comandă. Dacă îl ştergeţi din comandă şi finalizaţi comanda nu o să îl mai puteţi comanda altă dată.

7. Verificaţi cu atenţie produsele aflate în coşu de cumpărături. Dacă doriţi să renunţaţi la unul sau mai multe produse daţi click pe imaginea cu coşul de gunoi pentru a şterge.

Adresă comandă Farmasi

Adăugaţi adresa de livrare a comenzii

8. PAS IMPORTANT pentru prima comanda Farmasi. În partea dreaptă (vezi imaginea de mai sus) daţi click pe “adaugă adresă”.

Adresa livrare Comandă Farmasi

9. Click pe adaugă adresă nouă. Completaţi corect formularul cu adresa unde doriţi să primiţi comanda Farmasi. Pe această adresă veţi selecta să primiţi comanda pe care o faceţi.
Adăugarea adresei de livrare este foarte importantă.

10. După ce completaţi adresa de livrare daţi click pe salvează. Apoi daţi click în colţul din dreapta sus pe coşul de cumpărături. Reveniţi astfel la coşul de cumpărături. Această procedură se face doar prima dată, pentru prima comandă. O repetaţi doar dacă doriţi ca licrarea să se facă la o altă adresă poştală.

Verificaţi din nou produsele din coşul de cumpărături. Încă mai puteţi adăuga produse sau şterge din ele. Nu uitaţi: la costul final se va adăuga taxa de transport prin firma de curierat GLS de 12,9 lei. Comenzile cu valoare (de plată) mai amre de 190 lei beneficiază de transport gratuit.

11. După ce reveniți la coşul de cumpărături în partea dreaptă daţi click pentru a “selecta adresa” de livrare. Un pic mai jos daţi click pentru a selecta “tipul de livrare” (GLS). Apoi… comanda rapidă.

Lansara comandă Farmasi

12. În colţul din dreapta jos (sub Selectează adresa şi Tip de livrare) aveţi “Comandă rapidă”. Daţi click în acea zonă pentru a finaliza comanda. După ce ajungeţi în zona finală de finalizare a comenzii verificaţi din nou informaţiile. Apoi daţi click pentru a finaliza comanda.

După ce finalizaţi comanda curierul rapid vă aduce coletul în aproximativ 3 zile lucrătoare. Depinde de zonă şi de adresă. Comenzile de peste 190 lei beneficiază de transport gratuit.

Comanda Farmasi nu se livrează prin poştă şi se face doar online. Comanda se livrează doar şi numai prin curier rapid.

Imaginile folosite penru a explica cum se face comanda Farmasi au fost capturate de pe laptop. În mod similar se prezintă imaginile pe notebook şi computer (dekstop). De pe telefon imaginile pot diferi aşadar urmaţi doar paşii. Recomandăm însă ca prima comandă, inclusiv adăugarea adresei de livrare, să se efectueze de pe un laptop sau computer.

error: Content is protected !!