Înscriere

Set de bun venit la înregistrare Farmasi. Cosmetice Farmasi – înscriere în magazinul online cu comandă set de bun venit Farmasi cu 5 produse cosmetice de referinţă ale firmei. În cutie cu capac magnetic: 5 produse cosmetice importante + 6 mostre de parfumuri la care se adaugă 4 broşuri: catalog în curs cu pagini parfumate, un ghid de îngrijirea tenului, un gid al culorilor de machiaj plus o broşură de oportunitate. Setul include toate produsele din fotografie.

Completaţi corect formularul de mai jos şi bifaţi DOAR una dintre cele două opţiuni: setul de bun venit cu 16 produse în total la 86 lei prin Urgent Cargus SAU catalogul în aproximativ 3 săptămâni. Dacă aveţi deja cont nu vă puteţi înscrie din nou.

Înscriere Farmasi cu comandă:

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Vreau (kitul PRO are şi catalog):

Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog (transport gratuit, plata la primire colet).

SAU

Primeşti doar şi numai un catalog ONLINE gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Set bun venit Farmasi

Kitul promoţional este compus din: 5 produse cosmetice + catalog cu pagini parfumate + 3 broşuri cosmetice + 6 mostre parfum. ?Totul într-o minunată cutie cu capac magnetic.
❤️În colet sunt în total 16 produse:
✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
✔️Cremă pentru îngrijire a tenului 50 ml cu arbore de ceai.
✔️Pferde cremă concentrată de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
✔️Ruj lichid mat cu ingrediente naturale la 4 ml (culoare unică în toate seturile).
✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă sau pliculeţ).
✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
?Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

Noul Kit de bun venit Farmasi

Ce conţine kitul de start la 83 lei: aveţi produsele toate în fotografie. La inscriere Farmasi, completând formularul de pe acest website, aveţi opţiunea de a selecta şi comanda acest pachet promo cu 16 produse dintre care 5 produse cosmetice de referinţă pentru Farmasi.

Prezentare video set de bun venit Farmasi

Înregistrare Farmasi România

După ce veţi completa corect formularul de înregistrare Farmasi veţi primi un catalog gratuit prin poştă. Dacă aţi optat pentru kitul de start cu 16 produse veţi primi acest pachet prin curier rapid penntru 83 lei (transport inclus).

Primiţi un singur catalog gratuit Farmasi la înscriere. Apoi vă puteţi comanda catalog în comandă. Dacă nu doriţi să vă înscrieţi pentru a primi un catalog gratuit în vederea unei comenzi puteţi consulta broşura online AICI. Broşura PDF o puteţi consulta AICI.

Avantaje înscriere Farmasi

Discount Farmasi Romania

Avantaje la înscriere Farmasi

După încriere veţi putea face comnenzi cu reduceri cuprinse între 23% şi 30% (funcţie de categoria de produs). De exemplu, pentru o comandă de 100 lei ce include doar produse Dr. Tuna veţi plăti doar 70 de lei. Dacă veţi include şi alte tipuri de produse discountul se va recalcula funcţie de reducerea aplicată pentru fiecare produs în parte.

Doar după ce vă înregistraţi în magazinul online Farmasi veţi beneficia de aceste reduceri. Consultaţi fiecare produs pentru a vedea ce discount are, de ce reduceri beneficiază. Oferta de produse cosmetice este una absolut unică şi este disponibilă pe piaţa online din România din aprilie 2019.

Noul Set de start Farmasi

Set de bun venit Farmasi

Pachetul de bun venit îl puteţi comanda doar şi numai în prima comandă Farmasi. Este un starter kit de care beneficiaţi la înscriere Farmasi. Preţul pentru acest pachet de bun venit este unul absolut special. Acest kit de start este compus din 7 produse cosmetice + 6 mostre parfum + un catalog Farmasi + 3 brosuri dedicate. Toate produsele din acest pachet de început beneficiază de o reducere absolut specială. Vorbim despre un discount de peste 70%.

Important de reţinut: la acest pachet de bun venit nu se mai aplică nicio reducere de preţ. Setul are deja o reducere totală la produse de peste 65%.

 

 

error: Content is protected !!