Înscriere

Înscriere Cosmetice Farmasi – formularul de înregistrare. Înscriere Farmasi cu două opţiuni: kit de start sau catalogul simplu prin poşta. Kitul de bun venit include în cutie specială cu capac magnetic: catalog, şampon, ruj mat, mască ten cu cărbune activ, mască detoxifiantă, 6 mostre parfum, gel pentru ten, pastă de dinţi, creion dermatograf, ghid îngrijire, ghid de machiaj, ghid Farmasi.

Set bun venit Farmasi

Completaţi corect formularul de mai jos şi bifaţi DOAR una dintre cele două opţiuni: setul de bun venit cu 16 produse la 73 lei sau catalogul gratuit prin poştă (kitul include şi catalog). Dacă aveţi deja cont nu vă puteţi înscrie din nou.

Înscriere Farmasi:

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):
Kit de bun venit la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, ghid de machiaj, ghid Farmasi, cutie cu capac magnetic, transport inclus în preţ, plata la primire). Ajunge în 2-3 zile prin curier.
SAU
Catalog gratuit prin poştă (ajunge în 9-12 zile).

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Prezentare video set de bun venit Farmasi

Înregistrare Farmasi România

După ce veţi completa corect formularul de înregistrare Farmasi veţi primi un catalog gratuit prin poştă. Dacă aţi optat pentru kitul de start cu 15 produse veţi primi acest pachet prin curier rapid penntru 73 lei (transport inclus).

Primiţi un singur catalog gratuit Farmasi la înscriere. Apoi vă puteţi comanda catalog în comandă. Dacă nu doriţi să vă înscrieţi pentru a primi un catalog gratuit în vederea unei comenzi puteţi consulta broşura online AICI.

Avantaje înscriere Farmasi

Discount Farmasi Romania

Avantaje la înscriere Farmasi

După încriere veţi putea face comnenzi cu reduceri cuprinse între 23% şi 30% (funcţie de categoria de produs). De exemplu, pentru o comandă de 100 lei ce include doar produse Dr. Tuna veţi plăti doar 70 de lei. Dacă veţi include şi alte tipuri de produse discountul se va recalcula funcţie de reducerea aplicată pentru fiecare produs în parte.

Doar după ce vă înregistraţi în magazinul online Farmasi veţi beneficia de aceste reduceri. Consultaţi fiecare produs pentru a vedea ce discount are, de ce reduceri beneficiază. Oferta de produse cosmetice este una absolut unică şi este disponibilă pe piaţa online din România din aprilie 2019.

Înscriere Farmasi

Pachet de bun venit

Pachetul de bun venit îl puteţi comanda doar şi numai în prima comandă Farmasi. Este un starter kit de care beneficiaţi la înscriere Farmasi. Preţul pentru acest pachet de bun venit este unul absolut special. Acest kit de start este compus din 7 produse cosmetice + 6 mostre parfum + un catalog Farmasi + 3 brosuri dedicate. Toate produsele din acest pachet de început beneficiază de o reducere absolut specială. Vorbim despre un discount de peste 70%.

Important de reţinut: la acest pachet debun venit nu se mai aplică nicio reducere de preţ.

 

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!