Şampon şi mască de păr cu usturoi şi capixyl

Farmasi Cosmetics: şampon şi mască de păr cu usturoi şi capixyl pentru creşterea părului. Cele două produse pot fi completate cu uleiul de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E. Un tratament pentru creşterea părului cu rezultate vizibile într-o lună. Usturoiul şi capixylul au o contribuţie importantă la regenerarea, creşterea şi hrănirea părului. Potrivit studiilor capixylul are ca rezultat regenerarea cu 46% a părului. Atenţie: de la 1 septembrie ambalaj nou, formulă nouă, îmbogăţită cu noul ingredient Trichogen.

Aveţi mai multe opţiuni. La înscrierea cu comandă alegeţi una dintre opţiuni (bifă). Nu vă puteţi dubla contul Farmasi, dacă aveţi deja cont nu vă puteţi înregistra din nou.

Formular înscriere cu comandă:

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Doresc:

Pentru 56,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 52,98 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 103,38 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 171,98 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225gr + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj True color + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 95,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

—————————–
Notă: primiţi produsele în limita stocului disponibil. Dacă unul dintre produse nu este disponibil veţi primi doar catalogul gratuit sau celelalte produse din cele 3 pe bază de usturoi şi capixyl.

Beneficiaţi de acest preţ al produselor dacă vă înscrieţi cu comandă de pe acest site. Preţul este deja cu discount faţă de preţurile de listare din catalogul Farmasi.

Set Sampon Usturoi dublu pret special

Produse cosmetice pe bază de usturoi şi capixyl Dr.C. Tuna

Precizăm de la bun început că produsele nu miros a usturoi. Ele se bazează pe uleiul esenţial de usturoi, nu conţin parabeni sau alte substanţe neprietenoase cu organismul uman.

Şampon cu usturoi şi capixylDR.C. TUNA VITALIZING ȘAMPON REVITALIZANT CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor. Şampon cu usturoi Farmasi unic pe piaţa de cosmetice din România

Utilizare: masează cu apă caldă. Se utilizează ca un şampon obişnuit. După şamponare cu masare a scalpului lăsaţi 2 minute înainte de a vă clăti părul.

Mască de păr cu usturoi şi capixyl FarmasiDR.C. TUNA VITALIZING MASCĂ DE PĂR REVITALIZANTĂ CU USTUROI ȘI CAPIXYL

Mască de păr revitalizantă Farmasi Cosmetics, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului părului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formula ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

Utilizarea măştii de păr: după spălarea cu şampon aplică pe vârfurile umede şi lasă să acţioneze 2-3 minute apoi clăteşte părul.

Ulei usturoi regenerare părDR.C. TUNA VITALIZING ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

Utilizarea uleiului de usturoi

Înainte de a-ţi spăla părul aplică uleiul de usturoi pe toată lungimea acestuia, începând cu vârfurile. Masează prin mişcări circulare timp de aproximativ un minut şi aşteaptă apoi 30 de minute. Apoi spală părul cu şamponul de usturoi. Se recomendă aplicarea acestui ulei cu usturoi de două ori pe săptămână.

Noul Kit de bun venit Farmasi

Proprietăţile usturoiului pentru creşterea părului

  • Antiparazitar cutanat.
  • Stopeaza caderea parului si stimuleaza cresterea acestuia.
  • Activeaza foliculii pilosi stimuleaza cresterea acestora.
  • Elimina substantele nocive de la nivelul scalpului, una din cauzele caderii parului si atrofierii bulbilor pilosi.
  • Intareste radacina firului de par.
  • Regenereaza si imbunatateste textura firului de par.
  • Stimulant al circulatiei sanguine.

Set sampon usturoi cu capixyl

 

Ce este capixylul?

Capixilul este un medicament popular pentru căderea părului care previne degradarea părului, promovează o ancorare mai bună a părului și reduce inflamarea foliculilor de păr. Mai multe teste clinice au demonstrat eficacitatea tratamentului. Cel mai important, Capixyl nu provoacă efecte secundare. Este dovedit că tratamentele pe bază de Capixyl cresc densitatea părului cu 46 la sută.

Capixylul este un amestec de apă, butilen glicol, dextran, acetil tetrapeptidă-3 și extract de flori Trifolium Pratense (trifoi). Apa și butilenglicolul sunt solvenți pentru ingredientele active evidențiate, în timp ce Dextran, care este un zahăr cu greutate moleculară mare, este folosit ca agent de îngroșare / vâscozitate.

Capixylul are o acțiune directă asupra reductazei (enzimă) care modulează dihidrotestosteronul (DHT) pentru a ajuta la prevenirea miniaturizării foliculilor de păr. DHT provoacă căderea părului prin scurtarea ciclului de creștere, producând parul mai scurt și mai fin.

Set dublu sampon usturoi Farmasi

Disclaimer Şampon cu usturoi

Aceasta nu este o recomandare de specialitate iar şamponul cu usturoi nu este un panaceu universal, un produs medical. Firma Farmasi produce doar şi numai produse cosmetice. Şamponul pe bază de usturoi şi capixyl este doar un produs cosmetic ce foloseşte usturoiul şi capixilul ca remedii naturale din “farmacia naturii”. Vă recomandăm şi susţinem că dacă vă confruntaţi cu probleme importante de cădere a părului să consultaţi un medic de specialitate. Dacă acest şampon cu usturoi nu vă ajută este foarte posibil ca problame dumneavoastră să nu aibă legătură cu alopecia, cu dermatologia. Căderea părului poate fi provocată şi de probleme hormonale sau de alte boli cum ar fi diabetul.

Set Sampon cu usturoi x2

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!