Cosmetice pentru un ten fără acnee

Scapă de acnne cu produsele cosmetice Farmasi: set cu 4 produse pentru o piele frumoasă, fără imperfecţiuni. De la cele mai severe cazuri de acnee până la erupţii ocazionale aceste produse tratează pielea cu grija pe care o meriţi. Deblochează porii, controlează producţia excesivă de sebum, calmează inflamaţiile, reduce roşeaţa şi ajută substanţial la reducerea semnificativă a cicatricilor post acneice. Toate produsele se bazează pe ingrediente naturale!

La comanda cu înregistrare de pe acest website, completând formularul de mai jos, puteţi alege (bifa) unul dintre cele trei seturi de la cel minimal până la cel complet cu 4 produse cosmetice. Toate preţurile includ alături de produsele din set şi transportul prin Urgent Cargus + un catalog Farmasi în vigoare cu pagini parfumate.

IMPORTANT: DACĂ AVEŢI DEJA CONT FARMASI NU VĂ MAI PUTEŢI ÎNREGISTRA CU COMANDĂ!

Nume și prenume*:

Telefon*:

Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere* (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Doresc:
Setul minimal la 64,99 lei: demachiant anti-acnee + loţiune tonică + transport inclus în preţ + catalog în curs cu pagini parfumate (plata la primire).

Pentru 135 lei pachetul complet cu 4 produse tratament anti-acnee: cremă, complex de curăţare şi hidratare, loţiune purificare, ser special anti-acnee + transport inclus în preţ Urgent Cargus + catalog în vigoare Farmasi cu pagini parfumate (plata la primire).

Pentru 85,99 lei pachet produse esenţiale tratament anti-acnee: ser Blemish Control + cremă protecţie Acne Balancing + transport inclus în preţ Urgent Cargus + catalog în vigoare Farmasi cu pagini parfumate (plata la primire).

Opţional puteţi adăuga la înregistrare SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

SAU
Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin poştă în termen de 6 - 21 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog într-un termen de 3 săptămâni.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

Tratament complet Farmasi anti-acnee

Setul compus din 4 produse cosmetice Farmasi asigură un tratament complet cu rezultate pentru a obţine un ten curat, fin, fără probleme şi mai ales fără acnee sau probleme de sebum. Cele patru produse sunt bazate pe produse naturale, nu conţin parabeni şi întrunesc toate standardele europene de calitate.

Un tratament util este şi cel format din doar două produse cosmetice pentru ten: serul destinat uzului zilnic cu acid salicilic plus crema hidratantă cu textură care ajută la controlul excesului de sebum lu matifierea tenului. O cremă de balansbazată pe ingrediente naturale: apă marină, acid glicolic, apă de salcie neagră, apă organică de Hamamelis.

Eliminare acnee ten curat

Află totul despre gama ACNE Farmasi

Un tratamen eficient pentru acnee. Îngrijeşte-ţi tenul cu produse de calitate bazate pe ingrediente naturale.

Tratament acneeIngrijire ten acnee

 

Ingrediente naturale utilizate

Cele trei ingrediente naturale esenţiale utilizate de Farmasi, alături de apa de mare, care stau la baza produselor cosmetice pentru îngrijirea tenului şi lupta cu acneea sunt trei: Salcia Neagră, apa de Hamamelis şi acidul glicolic. Sunt ingrediente absolut naturale care dacă sunt utilzate eficient în produsele cosmetice au rezultate foarte bune nu doar pentru îngrijirea tenului ci şi pentru tratatrea acneei. Aşadar produse cosmetice Farmasi bazate pe ingrediente naturale, fără parabeni, cu respectarea tuturor certificărilor importante de calitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!