Kitul Start

Pachetul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special.

Pentru pachetul de bun venit Farmsi plătiţi doar 49,99 lei. Sunt 15 produse în total pe care le primiţi în acest set.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doar setul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 72,98 lei (setul + transportul prin curier rapid).

Kitul de pornire Farmasi include mai multe produse, inclusiv 6 mostre parfum de 1,4ml fiecare şi un catalog cu pagini plasticate.

Atentie! Din august 2021 noul set de bun venit are compunerea din fotografia de mai jos!

Noul Kit de bun venit Farmasi

Setul de “Bun venit” Farmasi poate fi comandat o singura data si doar dupa inregistrare, in prima comanda. Acest kit are un pret special de 49,99 lei in loc de 209 lei (reducere 80%).

Kit start Farmasi

Produsele incluse in acest kit de start au ca obiectiv principal promovare cosmeticelor firmei. Tot ce include pachetul de bun venit are rolul de a va demonstra calitatea acestor produse. De asemenea, cu ajutorul kitului de start veti putea promova produsele mai departe si veti putea atrage in echipa dumneavoastra noi consultanti.

Ce contine mai exact acest kit de start Farmasi? Am amintit ca include 10 produse distincte. Intre acestea aveti un 1. – catalog tiparit si 2. – 6 mostre de parfumuri farmasi de 1,4 mililitri. Celelalte 8 produse din pachet sunt:

1. Pastă de dinţi Eurofresh Whitening 50 gr.

2. Ruj Mat 4 G – Matte Beige.

3. Cremă BB 50 ml.

Crema BB de la Farmasi oferă îngrijire a pielii și machiaj într-un singur PAS!

Oferă hidratare pielii și un aspect neted, semi-mat. Oferă cea mai pură experiență de machiaj. Asigură acoperire medie spre ridicată, fără să lase senzația de mască pe piele. Potrivită pentru toate tipurile de ten. Factorul de protecție SPF 15 protejează pielea împotriva efectului dăunător al soarelui.

4. Gel Dr. C. Tuna Vitalizing cu efect dublu cu paprika şi chili – 125 ml

CONFORT INSTANTANEU PENTRU CORPUL OBOSIT. Cu formulă îmbunătățită. Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală! Testat dermatologic. Nu conține Triclosan, paraben, parafină.

5. Şampon revitalizant cu usturoi şi Capixyl 225 ml Dr. C. Tuna

6. Mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ 20 ml

Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat.

Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

7. Detergent concentrat lichid cu utilizări multiple

Detergent concentrat cu utilizări multiple cu aromă de flori albe. Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul persistă mult timp. Nu necesită clătire.

18. Ghid îngrijire a tenului

9. Catalog Farmasi

10-15. Şase testere parfum Farmasi (1,4 ml).

Acest kit de pornire Farmasi îl puteţi comanda o singură dată şi doar în prima comandă pe care o faceţi după înscriere. Dacă nu veţi introduce în prima comandă acest kit veţi pierde ocazia de a-l cumpăra într-o comandă ulterioară.

Avem în acest pachet de bun venit 15 produse… Dacă vom considera cele 6 testere de parfum ca un singur produs vom avea 10 “piese” în acest kit de start Farmasi.

error: Content is protected !!