Cosmetice Farmasi România

Cosmetice Farmasi România informaţii despre firmă. Înscriere Farmasi România pentru catalog. Catalog Farmasi cu şi despre Farmasi România: date la început de drum.

Inscriere Farmasi România – oferta de produse şi câştiguri din afacere în urma înscrierii.

Cosmetice Farmasi România- vă oferim în acest articol informaţii generale. Păreri despre Farmasi dar şi date importante despre această afacere MLM găsiţi pe acest website în secţiunea dedicată.

Dacă decideţi să porniţi pe acest drum al afacerii MLM vă aducem pe această pagină informaţii de ajutor.

Firma comercializează online peste 3.000 de produse cosmetice. Aveţi acces din România la aceste produse pe care le puteţi cumpăra cu discount de 23-30%. Această reducere depinde de tipul produsului pe care doriţi să îl cumpăraţi.

Produse cosmetice Farmasi

De reţinut: aceste produse se evidenţiază prin calitate şi ingrediente. Majoritatea produselor se bazează pe ingrediente naturale. Revenim la “matca” produselor cosmetice, la elaborarea acestor produse pe baza unor ingrediente absolut naturale.

Importat: nu există clienţi nemulţumiţi!

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Vreau (kitul PRO are şi catalog):

Kitul Pro la 166 lei cu transport inclus în acest preț: șampon cu extract de usturoi si capixyl 225 ml, șampon pentru EL - Shield Man 225ml, cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, Pferde gel concentrat pentru masaj cu castane 150 ml, mască de păr cu keratină 200 ml, 3 mostre parfum, catalog tipărit (plata la primire colet, transport în preț).

Kit Max la 251 lei cu 12 produse Farmasi: Cremă pentru față cu arbore de ceai 50 ml, ser concetrat arbore de ceai 10 ml, Balsam cu efect dublu pe bază de castane 150ml, gel Aloe Vera 100ml, Șampon revitalizant cu usturoi 500 ml, 3 mostre parfum 1,4 ml, Loțiune after shave Shield Man 100 ml, mască pentru păr cu keratină 200ml, Șampon pentru El Shield Man 225ml, catalog (transport gratuit, plata la primire colet).

SAU

Primeşti doar şi numai un catalog ONLINE gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Înscriere Farmasi România

După înscriere Farmasi România aveţi acces la produse de calitate. Acesta este primul şi cel mai important avantaj: aveţi posibilitatea de a cumpăra produse cosmetice de calitate, de valoare terapeutică şi de îngrijire. Oferta este bogată şi aveţi de unde alege: peste 3000 de produse cosmetice.

Înregistrarea în magazinul online vă oferă şi alte beneficii. În primul rând, din perspectiva clientului/clientei beneficiaţi de un discount substanţial. Ce ne încântă peste toate: discountul semnificativ, reducerea de preţ pentru produse. După inscriere Farmasi veți avea acces le reducerile substanțiale oferite de firmă.

Cum se face comanda Farmasi?

Comanda se face doar după ce vă înscrieţi în magazinul online Farmasi. Odată făcută înscrierea de pe acest website aveţi două opţiuni (bife): catalog gratuit la înregistrare sau pachet promoţional.

Pentru întocmirea comenzii aveţi pe acest website un articol dedicat cu explicaţii.

AFLĂ AICI CUM SE FACE COMANDA FARMASI

Catalog Farmasi România

După înscriere Farmasi efectuată de pe acest website veţi primi un catalog gratuit acasă, prin poştă. Aveţi şi o opţiune suplimentară: puteţi bifa în formularul nostru pentru a primi acasă kitul de start. Asta presupune că puteţi comanda pentru un preţ modic – 62,98 lei – un pachet de bun venit care include şi un catalog Farmasi.

Cel mai nou catalog Farmasi îl puteţi consulta online in fereastra de mai jos. Această broşură virtuală este identică şi absolut similară cu un catalog tipărit.

Folosiţi acest catalog online în mod similar cu broşura tipărită. Mai mult decât atât, vă puteţi face comanda utilizând acestă broşură virtuală. Toate datele pe are le regăsiţi în acest catalog online sunt echivalente şi identice cu broşura tipărită.

Cosmetice Farmasi România

Peste toate vorbim despre Cosmetice Farmasi România. Pe acest website veţi regăsi informaţii complete despre firmă. Nu aşteptaţi ca în acest articol să regăsiţi toate informaţiile. Fie că vorbim despre discount, de reduceri, de beneficii, de câştiguri, toate aceste date le regăsiţi în pagina dedicată FAQ Farmasi AICI.

Toate produsele cosmetice Farmasi au trecut testele de calitate europene. Suntproduse cosmetice de calitate pe care le puteţi cumpăra cu un discount semnificativ.

Produse cosmetice Farmasi

Am amintit deja: peste 3000 de produse cosmetice în magazinul online. O ofertă bogată pe care o puteţi accesa după ce vă înscrieţi şi aveţi propriul cont. Dintre aceste produse este bine de ştiut că unele au un discount şi altele alte reduceri. Din acest motiv la final de plată veţi avea un discount total calculat specific.

Oferta de produse este cu siguranţă unică pentru piaţa online din România. Produsele sunt verificate din punctul de vedere al calităţii. Sunt aceste produse, de asemenea, ieftine şi accesibile. Toate produsele cosmetice Farmasi sunt accesibile cu reduceri cuprinse între 23 şi 30%.

Cosmetice Farmasi România

Farmasi este o firmă de vânzări directă a produselor cosmetice realizate în laboratoarele proprii din Turcia – Farmasi România fiind reprezentanţa producătorului internaţional pentru ţara noastră. Farmasi produce peste 3000 de produse cosmetice diferite.

Farmasi deţine 7 fabrici pe teritoriul Turciei şi îşi vinde produsele în mai multe ţări printre care şi în România din primăvara anului 2019. O campanie a firmei durează o lună şi pentru fiecare campanie este emis un catalog separat.

Discount Farmasi

Discountul general pentru produsele incluse în comanda directă este de 30%. Un calcul foarte simplu: dacă veţi comanda produse cosmetice Farmasi în valoare de 100 de lei vei plăti doar70 de lei. La această sumă se adaugă taxa de transport prin curier rapid de 12,9 lei.

Pentru o comandă de 200 de lei transportul comenzii este gratuit şi veţi plăti doar 140 de lei, beneficiind de un discount Farmasi de 60 de lei.

Pentru a deveni activ un consultant trebuie să comande şi să achite o comandă de minim 150 lei (valoare finală de plată – nu valoare de catalog). După ce veţi recruta 3 consultanţi activi în structura personală veţi primi cadou Apa de parfum Sensational pentru Ea (pentru femei).

Bonus de recrutare Farmasi

Pentru trei recrutări de consultanţi activi veţi primi cadou o apă de parfum pentru femei.
Pentru 10 recrutări pe care le realizaţi în structura proprie, 10 consultanţi activi (care fac comanda da minim 150 lei) veţi primi cadou două ape de parfum şi 150 de lei.

Beneficii înscriere Farmasi

Reducere 23-30% faţă de preţul de catalog Farmasi. Acces la produse de calitatea. În prima comandă aveţi opţiunea de a comanda kitul de bun venit cu 15 produse la un preţ special.

Transport gratuit pentru comenzile de minim 190 lei (pe teritoriul României).

Nu există comandă minimă.

Pentru trei consultanţi pe care îi recrutaţi personal într-o campanie veţi primi cadou apa de parfum Sensational pentru EA (un excelent parfum de damă). Important de reţinut: cele trei persoane recrutate trebuie să facă la rândul lor, fiecare, o comandă de 150 lei (în plată, după reducere, nu preţ de catalog).

Pentru 10 consultanţi activi recrutaţi de un consultant acesta va primi două ape de parfum + un bonus de 150 lei. O bonificaţie în produse şi bani pe care o primeşte orice consultant care se străduieşte să înscrie şi să activeze la rândul său alţi consultanţi.

Cadou de bun venit

Kitul de start Farmasi îl primiţi o singură dată, în prima comandă după înregistrare. Setul de bun venit Farmasi include 15 produse la un preţ absolut special. Pentru pachetul de bun venit Farmasi plătiţi doar 49,99 lei. Sunt 15 produse în total pe care le primiţi în acest set.

Dacă alegeţi să cumpăraţi doarsetul de bun venit în prima comandă veţi plăti în total doar 62,99 lei (setul + transportul prin curier rapid). Cu alte cuvinte dacă folosiţi codul de produs PK00002 în comanda rapidă şi finalizaţi comanda veţi achita în total 62,99 lei pentru kitul promoţional Farmasi la care se adaugă şi taxa de transport prin curier rapid de 12,90 lei. Puteţi de asemenea să adăugaţi orice produs în coş şi apoi să selectaţi doar kitul de start (ştergeţi orice alt produs).

Transport şi taxă livrare Farmasi

Transportul coletelor se face doar prin curier rapid. Comanda Farmasi nu se livrează prin Poşta Română. Comanda o veţi primi “la uşă” sau la poartă prin firma de curierat GLS România.

Costul pentru transportul comenzii este unul fix. Nu există comandă minimă. Dar costul de transport este unul fix: 12,90 lei.

Orice comandă Farmasi de minim 190 lei (preţ plată pentru comandă după discount, preţ final) beneficiază de livrare gratuită. Mai clar: toate comenzile de peste 190 lei nu mai plătesc taxa de livrare Farmasi.

Oferta Cosmetice Farmasi

O ofertă cu peste 3000 de produse cosmetice de calitate. Firma vinde în foarte multe ţări dar catalogul este editat doar în câteva limbi, inclusiv în română. produse de calitate pe care le puteţi cumpăra online cu discount de 23-30%. Toate produsele benficiază de discount.

Nu există şi nu se impune o comandă minimă. De reţinut însă că toate comenzile cu valoare mai mică de 190 lei au inclus – li se adaugă taxa de livrare de 12,9 lei. În schimb, toate comenzile cu valoare (de plată) de peste 190lei beneficiază de livrare gratuită prin curier rapid.

Care este reducerea Farmasi?

Discountul Farmasi general este de 30% faţă de preţurile afişate în catalog. Pentru produse speciale (non-cosmetice) discountul este de 22%. Doar 80% dintre produse beneficiază de o reducere de 30% faţă de preţurile afişate în catalog.

O metodă simplă de calcul: dacă în catalog produsele pe care le comandaţi costă 100 lei veţi avea de plătit pentru ele doar 70 lei.

Avantaje înscriere Farmasi

IMPORTANT: discountul pentru reprezentanti este 23% pentru parfumuri, produse de make up si 30% pentru detergenti produe terapeutice din gama DR. Tuna.

Volum de grup Farmasi

Cât şi cum se câştigă din afacere?

Bonusul personal Farmasi se fundamentează pe volumul de grup. Este important să consultaţi tabelul de mai sus pentru a înţelege nivelurile de câştiguri. Valoarea în procente reprezintă câştigurile pe care le obţineţi din volumul de grup.

Procentele sunt stabilite funcţie de nivelul de vânzări atins. Un nou nivel impune un minim de vânzări şi un maxim. Aceste doua sume de vânzări (minim şi maxim) impun valoarea câştigurilor în procente.

Veţi constata că sunt 8 niveluri diferite. Maximul de volum de grup este de 30.000 de puncte valorice (PV). Pentru atingerea acestui nivel dar şi pentru tot ce este mai sus se primeşte o valoare de bonus personal de 22%.

Înscriere Farmasi România

Completând formularul de înscriere Farmasi de pe acest website veţi avea la dispoziţie două opţiuni. Veţi putea bifa la înscriere să primiţi prin poştă un catalog gratuit sau, o altă opţiune, să bifaţi să primiţi pachetul de start cu 15 produse la 63 lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!