Noul kit de start

Comandă noul set de bun venit Farmasi la înscriere în magazinul online pentru a beneficia de avantajele unice oferite de această firmă. Kitul de bun venit Farmasi conţine 5 produse cosmetice de referinţă plus mostre cât şi broşuri cosmetice. Între produsele pe care le veţi găsi în cutia specială cu capac magnetic se află şi cunoscutul şampon Farmasi pe bază de usturoi şi capixyl.

Noul set de bun venit Farmasi 2021 are un preţ de 69,99 lei la care se aduagă, bineînţeles, taxa de transport prin curier rapid dar şi catalogul în curs. Preţ total: 69,99 lei kit + 12,99 lei transport + 2,99 catalog = 85,97 lei.

IMPORTANT: dacă aveţi deja cont în magazinul online n îl puteţi dubla, nu vă puteţi înregistra din nou. Kitul de start Farmasi poate fi comandat o singură dată şi doar în prima comandă la înscriere.

Ce conţine noul kit de start Farmasi (foto):

Noul Kit de bun venit Farmasi

Formular înscriere cu comandă set bun venit Farmasi:

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):

SETUL DE BUN VENIT la 87,97 lei lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

Pentru 56,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 95,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

SAU
Catalog prin poştă în 7-21 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Noul Set de start Farmasi

Ce include noul set de bun venit Farmasi?

❤️În colet sunt în total 16 produse:
✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
✔️Cremă pentru îngrijire a tenului 50 ml cu arbore de ceai.
✔️Pferde cremă concentrată de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
✔️Ruj lichid mat cu ingrediente naturale la 4 ml (culoare unică în toate seturile).
✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă sau pliculeţ).
✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
😍Preţ total: 69,99 lei kit + 12,99 lei transport + 2,99 catalog = 85,97 lei.
📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscriere Farmasi cu comandă.
ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

Sampon cu Usturoi Farmasi

Prezentare conţinut kit de start Farmasi

Într-o nouă formulă de prezentare şi conţinut, setul de bun venit Farmasi vine în întâmpinarea solicitărilor clienţilor. Se menţine în conţinutul kitului cunoscutul şampon pe bază de usturoi şi capixyl la 225 de miligrame. Este cel mai bine vândut produs, un şampon cu rezultate în regenerarea părului. Ce apare nou: o cremă cu eficienţă în îngrijirea tenului. Cu efecte pe termen mediu, crema de faţă pe bază de ulei din arbore de ceai şi-a dovedit eficienţa şi s-a impus astfel în noul set de bun venit farmasi, valabil la prima comandă făcută după înregistrarea în magazinul online.

Rujurile Farmasi sunt unice în Europa şi în Statele Unite. Din acest motiv, setul de bun venit Farmasi include, pentru prima dată, un ruj lichid matte… Este un ruj realizat din ingrediente naturale. Rujul inclus în setul de bun venit are o culoare unică pentru absolut toate kiturile de bun venit. Dorinţa principală, pentru acest ruj foarte bun, este să constataţi calitatea şi unicitatea lui.

Veţi găsi în kitul de bun venit Farmasi şase mostre de parfum. Sunt şase mostre diferite, individuale, pentru a cunoaşte aroma apelor de parfum Farmasi. Aceste şase mostre pot fi atât în mini-eprubete sau în pliculeţe. Sunt, însă, cu siguranţă şase mostre de ape de parfum distincte şi diferite.

Minunata cremă cu efect dublu, Pferde, pe bază de castane, susţine setul de bun venit Farmasi. O cremă concentrată ce îți oferă o experiență inedită de masaj și este o soluție eficientă pentru starea ta de oboseală. Ingredientele active sunt reprezentate de extractul de castane si extractul de wintergreen (perișor). Produsul este testat dermatologic și nu conține Triclosan, Parabeni sau Parafină.

3 Comments
  1. Reply
    Zaharia Miruna June 5, 2022 at 10:08 am

    Buna ziua!

  2. Reply
    Zaharia Miruna June 5, 2022 at 10:10 am

    Vreau sa folosesc produsele dvs.

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!