Kitul de start Farmasi

Kitul de start Farmasi include 10 produse. Setul de “Bun venit” Farmasi poate fi comandat o singura data si doar dupa inregistrare, in prima comanda. Acest kit are un pret special de 49,99 lei in loc de 209 lei (reducere 80%).

Setul de start are deja un discount substantial si, din acest motiv, nu veti beneficia de alte reducerei la acest kit. Sunt 10 produse distincte (inclusiv un catalog si 6 mostre de parfum de 1,4 ml).

Produsele cosmetice Farmasi incluse in acest kit de start au ca obiectiv principal promovare cosmeticelor firmei. Tot ce include pachetul de bun venit are rolul de a va demonstra calitatea acestor produse. De asemenea, cu ajutorul kitului de start veti putea promova produsele mai departe si veti putea atrage in echipa dumneavoastra noi consultanti.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE

Kitul de start este un produs eficient in promovare. Kitul de start include mostre si produse reper ale firmei. Totul la un pret absolut special. Întreaga gamă de produse cosmetice o puteţi consulta în catalogul Farmasi disponibil online pe această pagină AICI.

Kit Farmasi

Prezentare video noul set de bun venit Farmasi

Kitul de start Farmasi

Ce contine mai exact acest kit de start Farmasi? Am amintit ca include 10 produse distincte. Intre acestea aveti un 1. – catalog tiparit si 2. – 6 mostre de parfumuri farmasi de 1,4 mililitri. Celelalte 8 produse din pachet sunt:

3. Pastă de dinţi Eurofresh Whitening 50 gr.

4. Ruj Mat 4 G – Matte Beige.

5. Cremă BB 50 ml.

Cremă FarmasiCrema BB de la Farmasi oferă îngrijire a pielii și machiaj într-un singur PAS! Toate beneficiile de care are nevoie pielea ta pentru machiajul zilnic sunt disponibile într-un singur produs! Formula extrem de lejeră acoperă imperfecțiunile pielii, fără să blocheze porii. Oferă hidratare pielii și un aspect neted, semi-mat. Oferă cea mai pură experiență de machiaj. Asigură acoperire medie spre ridicată, fără să lase senzația de mască pe piele. Potrivită pentru toate tipurile de ten. Factorul de protecție SPF 15 protejează pielea împotriva efectului dăunător al soarelui.

6. Gel Dr. C. Tuna Vitalizing cu efect dublu cu paprika şi chili – 125 ml

Gel Farmasi cu efect dubluCONFORT INSTANTANEU PENTRU CORPUL OBOSIT. Cu formulă îmbunătățită. Dr. C. Tuna Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală! Testat dermatologic. Nu conține Triclosan, paraben, parafină.

7. Şampon revitalizant cu usturoi şi Capixyl 225 ml Dr. C. Tuna

8. Mască neagră detoxifiantă cu cărbune activ 20 ml

Masca Neagră reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos. Marca lasă pielii o senzație prospețime.

Înscriere Farmasi

9. Detergent concentrat lichid cu utilizări multiple = creion dermatograf în noul kit

detergent lichid FarmasiDetergent concentrat cu utilizări multiple cu aromă de flori albe. Formula sa îmbunătățită oferă performanță superioară la îndepărtarea petelor. Curăță eficient toate tipurile de murdărie și grăsime. Detergentul cu utilizări multiple îndepărtează petele dificile de pe scaune, covoare, din bucătărie, baie, de pe marmură, gresie și rufe. Parfumul persistă mult timp. Nu necesită clătire.

10. Ghid îngrijire a tenului

Toate aceste produse, 10 la număr, le primiţi în kitul starter de la Farmasi într-un singur pachet la un preţ absolut special. După înscriere este necesar să vă logaţi în cont. DOAR ÎN PRIMA COMANDĂ pe care o faceţi puteţi adăuga acest kit de bun venit. Costul total pentru o comandă ce include doar acest kit, preţ cu tot cu taxă de livrare, este de 63 lei.

Pentru 63 lei veţi primi kitul de start dar tot în acest preţ este inclus şi transportul prin curier rapid până la uşa dv. Plata se face ramburs, la primirea coletului.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!