Bonus de lider

Afacerea Farmasi: informaţii bonus de leadership, bonusuri directori. Plan de carieră Farmasi cu toate informaţiile. Date pentru câştigurile la nivel de lider superior, peste nivelul de director Farmasi. Acest articol are toate informaţiile pentru planul de carieră.

Important de reţinut: când atingeţi un volum de grup (personal, fără lideri) de 30.000 de puncte (un punct = un leu) atingeţi nivelul de bonus de 22%. Este cel mai înalt nivel de bonus din planul de carieră farmasi.

22% reprezintă nivelul maxim de recompensare, ca volum de grup, în planul de marketing. odată ce atingeţi 30.000 lei (puncte) din structura directă veţi primi acest bonus.

Nivelurile mai înalte nu se bazează însă doar pe volumul de grup ci şi pe succesul consultanţilor din prima generaţie (primul nivel).

Bani Lideri Cosmetice Farmasi

Plan de carieră Farmasi

În momentul în care consultanţii din prima generaţie (nivel direct, prima linie) ating nivelul de bonus de 22%, ajungând la un nivel de grup de 30.000 de lei, bonusul se modifică. Odată ce un lider din prima generaţie atinge nivelul de 22% bonusul de grup pe care l-aţi câştiga de la acesta se anulează. Adică nu mai primiţi niciun leu din structura lui.Asta este veste proastă.

Vestea bună este însă că, dacă un lider din prima generaţie atinge nivelul de22%, aveţi un lier la nivel maxim în structură. Altfel spus pierdeţi câştigurile din reţeaua luidar veţi avea în structură un director.Dacă veţi dezvolta doi directori la nivel de22% veţi deveni DIRECTOR DE AUR.

Când un lider din prima generaţie (prima linie, directă) atinge 22% înseamnă că acesta se desprinde. Iar grupurile sale se dezvoltă şi se pot administra şi dezvolta în grupuri distincte,mai mari.

Calcul câştiguri lideri Farmasi

Dezvoltarea planului de carieră Farmasi

După ce în propria structură, în “prima generaţie” (prima linie) se dezvoltă un lider la nivel de 22% veţi beneficia de un “bonus leadership” din partea firmei. În acest caz o să începeţi să primiţi, separat, un tip de bonus diferit. Acest bonus diferit se numeşte “bonus de leadership”.

Din acest moment va trebui să coordonaţi grupul propriu. Separat, de la liderul de 22% veţi avea alte beneficii pe care le veţi înţelege din explicaţiile de maijos.

Va trebui să vă concentraţi pe ceilalţi lideri. Veţi câştiga de la ei, separat, un bonus de leadership de la liderii de sub 18%. Astfel veţi primi bani şi din celelalte structuri de lideri care au un volum de grup cuprins între 4% şi 18%.

Bonusul de lider

Veţi câştiga acest bonus leadership din diferenţele de grup (personal) dintre generaţii. Pornind de la generaţia unu, primul nivel, continuând cu celelalte generaţii de consultanţi din propria structură.

În planul de carieră Farmasi veţi câştiga din diferenţele de volum de grup din propriile generaţii. Veţi câştiga un bonus de leadership din diferenţele de volum dintre generaţii (linii).

De exemplu, dacă devii director, primul nivel de bonus pe care îl poţi atinge, vei câştiga 3% din diferenţa dintre suma volumelor de grupde 11%, 18% şi 15%. Totul se obţine din “prima generaţie” şi din suma volumelor de grup de 22%, 18% şi 15% din “a doua generaţie”. Acest cumul se numeşte “bonus din prima generaţie”.

Grafic câştiguri Farmasi

Cât câştigă directorii?

În funcţie de gradul de dezvoltare ca director veţi obţine venituri din dezvoltarea structurii pe mai multe niveluri. Veţi câştiga astfel 1,5% din diferenţa dintre suma volumelor de grup de 22%, 18% şi 15% din a treia generaţie şi suma volumelor de grup de 22%, 18% şi 15% din a patra generaţie. Acesta se numeşte bonus de a treia generaţie.

Câştigaţi 1% din diferenţa dintre suma volumelor de grup de 22%, 18% şi 15% din a patra generaţie şi suma volumelor de grup de 22%, 18% şi 15% din a cincea generaţie. Aceasta se numeşte bonus de a patra generaţie.

În funcţie de numărul de consultanţi de nivel 22% din prima generaţie, suma/procentele pe care le primiţi din bonusul fiecărei generaţii (nivel) se modifică. Cu cât aveţi mai mulţi consultanţi 22% în prima generaţie, cu atât va fi mai mare suma/procentul obţinut(ă) din diferenţele între generaţii iar venitul dumneavoastră va creşte considerabil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!