Înscriere

Înscriere Cosmetice Farmasi – formularul de înregistrare. Înscriere Farmasi cu două opţiuni: kit de start sau catalogul simplu.

Completaţi corect formularul de mai jos şi bifaţi DOAR una dintre cele două opţiuni: kitul de start cu 15 produse la 73 lei sau catalogul gratuit prin poştă (alegeţi doar o singură opţiune din cele două, kitul include şi catalog).

Înscriere Farmasi:

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):
Kit de Start la 62,99 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, detergent concentrat, ghid îngrijirea tenului, transport inclus, plata la primire).
SAU
Catalog gratuit.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Înregistrare Farmasi România

După ce veţi completa corect formularul de înregistrare Farmasi veţi primi un catalog gratuit prin poştă. Dacă aţi optat pentru kitul de start cu 15 produse veţi primi acest pachet prin curier rapid penntru 73 lei (transport inclus).

Primiţi un singur catalog gratuit Farmasi la înscriere. Apoi vă puteţi comanda catalog în comandă. Dacă nu doriţi să vă înscrieţi pentru a primi un catalog gratuit în vederea unei comenzi puteţi consulta broşura online AICI.

Avantaje înscriere Farmasi

Discount Farmasi Romania

Avantaje la înscriere Farmasi

După încriere veţi putea face comnenzi cu reduceri cuprinse între 23% şi 30% (funcţie de categoria de produs). De exemplu, pentru o comandă de 100 lei ce include doar produse Dr. Tuna veţi plăti doar 70 de lei. Dacă veţi include şi alte tipuri de produse discountul se va recalcula funcţie de reducerea aplicată pentru fiecare produs în parte.

Doar după ce vă înregistraţi în magazinul online Farmasi veţi beneficia de aceste reduceri. Consultaţi fiecare produs pentru a vedea ce discount are, de ce reduceri beneficiază. Oferta de produse cosmetice este una absolut unică şi este disponibilă pe piaţa online din România din aprilie 2019.

Pachet de bun venit

Pachetul de bun venit îl puteţi comanda doar şi numai în prima comandă Farmasi. Este un starter kit de care beneficiaţi la înscriere Farmasi. Preţul pentru acest pachet de bun venit este unul absolut special. Acest kit de start este compus din 8 produse + 6 mostre parfum + un catalog Farmasi. Toate produsele din acest pachet de început beneficiază deo reducere absolut specială. Vorbim despre un discount de 80%.

Important de reţinut: la acest pachet debun venit nu se mai aplică nicio reducere de preţ.

 

Inscriere Farmasi
  • Inregistrare Farmasi
5

Înscriere Farmasi România

Înscriere Farmasi România pentru catalog gratuit. Formularul de înregistrare Farmasi. În urma înscrierii de pe acest website veţi primiprin poştă un catalog gratuit.

error: Content is protected !!