Înscriere

Set de bun venit la înregistrare Farmasi. Cosmetice Farmasi – înscriere în magazinul online cu comandă set de bun venit Farmasi cu 7 produse cosmetice + mostre, broşuri, catalog. În cutie cu capac magnetic: catalog cu pagini parfumate, şampon cu usturoi, ruj mat, cremă îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj pe bază de castane, pastă de dinţi, cremă de mâini cu gălbenele, 6 mostre parfum, ghid de îngrijirea tenului, ghid al culorilor cosmetice, broşura de oportunitate. Setul include toate produsele din fotografie.

Set bun venit Farmasi

Completaţi corect formularul de mai jos şi bifaţi DOAR una dintre cele două opţiuni: setul de bun venit cu 17 produse la 76 lei prin Urgent Cargus SAU catalogul în aproximativ 3 săptămâni. Dacă aveţi deja cont nu vă puteţi înscrie din nou.

Set Bun Venit Farmasi

Înscriere Farmasi cu comandă:

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):
Kit de bun venit la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, mască detoxifiantă pe bază de cărbune activ, Ruj MATTE Merlot, gel pe bază de castane cu efect dublu, cremă de mâini cu ulei de gălbenele, pastă de dinţi cu efect de albire, ghid de machiaj, ghid Farmasi, cutie cu capac magnetic, transport inclus în preţ, plata la primire). Ajunge în 3-5 zile prin curier.

Pentru 34,88 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 500gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

SAU
Catalog prin poştă în 7-21 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Set bun venit Farmasi

𝗣𝗿𝗲𝘁̧ 𝘁𝗼𝘁𝗮𝗹 𝟕𝟓,𝟗𝟖 𝐥𝐞𝐢: 59,99 lei pentru produsele din fotografie + transport prin Urgent Cargus 12,99 lei + 2,99 lei catalogul tipărit cu pagini parfumate.
❤️În colet sunt în total 17 produse, tot ce se vede în fotografie:
✔️Şampon 225 ml pe bază de usturoi şi capixyl pentru regenerarea şi creşterea părului.
✔️Masca de ten detoxifiantă 20 ml pe bază de cărbune activ: reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat pentru un ten luminos și împrospătat.
✔️Cremă pentru îngrijirea tenului 50 ml cu arbore de ceai.
✔️Gel terapeutic de masaj 125 ml cu efect dublu pe bază de castane.
✔️Pastă de dinţi 50 gr cu efect de albire.
✔️Cremă de mâini 75 ml cu ulei de gălbenele.
✔️Ruj MATTE Merlot (culoare unică în toate seturile roşu mat, culoarea nu poate fi aleasă).
✔️6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 1,4 ml sau pliculeţ).
✔️Catalogul în curs cu pagini parfumate.
✔️3 broşuri cosmetice: ghid de ingrijire a tenului, ghid al culorilor pentru machiaj, broşura de oportunitate.
✔️O minunată cutie pentru produse cosmetice cu capac magnetic.
📌Produsele au o reducere totală de 65% faţă de preţul de listare în catalog. Kit-ul de start poate fi comandat o singură dată, la înscrierea cu comandă.
ℹ️Dacă aveţi deja cont Farmasi nu îl puteţi dubla, dacă aţi comandat deja kitul de start nu îl puteţi comanda a doua oară.

Inregistrare Farmasi set de bun venit

Ce conţine kitul de start la 76 lei: aveţi produsele toate în fotografie. La inscriere Farmasi, completând formularul de pe acest website, aveţi opţiunea de a selecta şi comanda acest pachet promo cu 17 produse dintre care 7 produse cosmetice de referinţă pentru Farmasi.

Prezentare video set de bun venit Farmasi

Înregistrare Farmasi România

După ce veţi completa corect formularul de înregistrare Farmasi veţi primi un catalog gratuit prin poştă. Dacă aţi optat pentru kitul de start cu 15 produse veţi primi acest pachet prin curier rapid penntru 73 lei (transport inclus).

Primiţi un singur catalog gratuit Farmasi la înscriere. Apoi vă puteţi comanda catalog în comandă. Dacă nu doriţi să vă înscrieţi pentru a primi un catalog gratuit în vederea unei comenzi puteţi consulta broşura online AICI. Broşura PDF o puteţi consulta AICI.

Avantaje înscriere Farmasi

Discount Farmasi Romania

Avantaje la înscriere Farmasi

După încriere veţi putea face comnenzi cu reduceri cuprinse între 23% şi 30% (funcţie de categoria de produs). De exemplu, pentru o comandă de 100 lei ce include doar produse Dr. Tuna veţi plăti doar 70 de lei. Dacă veţi include şi alte tipuri de produse discountul se va recalcula funcţie de reducerea aplicată pentru fiecare produs în parte.

Doar după ce vă înregistraţi în magazinul online Farmasi veţi beneficia de aceste reduceri. Consultaţi fiecare produs pentru a vedea ce discount are, de ce reduceri beneficiază. Oferta de produse cosmetice este una absolut unică şi este disponibilă pe piaţa online din România din aprilie 2019.

Înscriere Farmasi

Set de bun venit Farmasi

Pachetul de bun venit îl puteţi comanda doar şi numai în prima comandă Farmasi. Este un starter kit de care beneficiaţi la înscriere Farmasi. Preţul pentru acest pachet de bun venit este unul absolut special. Acest kit de start este compus din 7 produse cosmetice + 6 mostre parfum + un catalog Farmasi + 3 brosuri dedicate. Toate produsele din acest pachet de început beneficiază de o reducere absolut specială. Vorbim despre un discount de peste 70%.

Important de reţinut: la acest pachet de bun venit nu se mai aplică nicio reducere de preţ. Setul are deja o reducere totală la produse de peste 65%.

 

 

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog Farmasi
error: Content is protected !!